Vervangingsopgave bomenkap

Bericht van de gemeente Amsterdam:

"Beste lezer, 

 

Vanuit het Programma Boomveiligheid hebben wij onlangs meerdere kapvergunningen aangevraagd. Uit inspecties is gebleken dat deze bomen ziek en/of gevaarlijk zijn en daarmee een meer dan aanvaardbaar risico vormen in de openbare ruimte. De bomen worden op een later moment vervangen door nieuwe, gezonde, bomen.

 

Vanwege uw betrokkenheid bij bepaalde locaties informeren wij u hier graag over. Van de 460 bomen waarvoor wij recent vergunning hebben aangevraagd, hebben wij voor u een selectie gemaakt met te kappen bomen waarin u wellicht bijzonder geïnteresseerd bent. Dit zijn bomen op sportparken, op het terrein van scholen en van kinderdagverblijven en in parken. 

 

 Alle bomen waar een kapvergunning voor is aangevraagd staan op deze kaart aangegeven: Vervangen bomen vanwege veiligheid (amsterdam.nl).

 

 De officiële publicaties vindt u op:

Zoekresultaat | Overheid.nl > Officiële bekendmakingen (officielebekendmakingen.nl) Als u bij 'Zoekterm' 'Kapvergunning" invult en bij 'Publicerende organisaties', 'Amsterdam' krijgt u het overzicht met alle aangevraagde kapvergunningen.

 

Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via emailadres: vervangingsopgaveGroen@Amsterdam.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Geesje Albrecht

Omgevingsmanager

Ingenieursbureau

 

Gemeente Amsterdam

 

M 06 1137 7741

g.albrecht@amsterdam.nl

 

Weesperstraat 430, 1018 DN

amsterdam.nl

 

Werkdagen: ma, di, do en vr"

 

De lijst van gekapte / te kappen bomen staat op deze interactieve site.